Bezorgen en ophalen

 

Levertijd

Een dag vooraf de geplande levering laten we jou per sms of e-mail weten welke uur het exacte tijdsblok waarop onze bezorgers komen aanbellen. Wilt u voor aankomst gebeld worden bel dan ons op de dag van levering dan zullen wij dat voor u regelen.

Natuurlijk kan er altijd iets mislopen en kunnen de bezorgers verlaat zijn. Gelukkig hebben we ze voorzien van de nodige portie elementaire beleefdheid en zal je altijd op de hoogte worden gehouden. Daar tegenover staat dan weer dat we ook hetzelfde van jou verwachten. 

Niet thuis bij bezorging

Ben jij niet aanwezig wanneer onze bezorgers komen aanbellen, dan nemen we het toestel gewoon terug mee en kan je tegen betaling van de extra bezorgkosten á 30 EUR een nieuwe afspraak maken. Eerlijk is eerlijk, toch? 

Controle toestel bij levering

Op het moment van levering raden we altijd aan om het toestel te controleren op eventuele grote (transport)beschadigingen. Doe je dat niet, dan is het voor ons onmogelijk om te weten of de schade al dan niet tijdens de bezorging ontstond. Vergeet niet dat nieuwe apparaten soms een beetje vochtig kunnen zijn aangezien ze door de fabrikant op hun waterdichtheid worden getest. Twijfel je of het al dan niet gaat om schade? Geef ons een telefoontje of vraag het aan de bezorgers. Maak eventueel een voorbehoud bij het aangeven van de schadevrije regeling.

Oude witgoed en verpakking gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

 • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
 • Zorg dat het apparaat droog is;
 • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
 • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
 • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant.

Moeten onze bezorgers jouw oud toestel met de trap naar beneden brengen? Laat dat dan vooraf weten. Zo kunnen wij onze planning gericht opstellen en hebben onze bezorgers alle tijd voor een glimlach, en knipoog en bovenal een vriendelijke service.

Opgelet: volg je bovenstaande richtlijnen niet op, dan kunnen onze bezorgers het oud toestel niet meenemen. Andere klanten wachten vol ongeduld op hun toestel en dus vragen wij een tikkeltje medewerking van jou. De inname van het oude toestel is definitief. 

Omhoog tillen

De volgende producten worden tot en met de vierde etage geleverd mits er een lift aanwezig is.

 • Wasmachines
 • Dogers
 • Vrijstaande vaatwassers
 • Vrijstaande (tafelmodel) koelkasten of vriezers
 • Fornuizen
 • Inbouwapparatuur.

Naar boven en beneden tillen van Amerikaanse koelkasten is niet mogelijk. Houd hier rekening mee.

Let op! Wij rekenen op een goede bereikbaarheid van de ruimte waar je product kom te staan. Zorg er voor dat de route of het trappengat vrij is en haal kwetsbare spullen en andere accessoires (tijdelijk) weg om eventuele beschadigingen te voorkomen. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor. Hierdoor kunnen onze bezorgers optimaal werken.

Showroom

Onze produkten kunt u in onze showroom bekijken.

Openingstijden

Maandag    : 09:30 – 17:30 uur
Dinsdag      : 09:30 – 17:30 uur
Woensdag  : 09:30 – 17:30 uur
Donderdag : 09:30 – 17:30 uur
Vrijdag        : 09:30 – 17:30 uur
Zaterdag     : 09:30 – 16:00 uur
Zondag        : Gesloten